Starta din dag på bästa sätt

Godmorgon hjärtan! Idag startar det äntligen en ny vecka och första dagen är alltid lite trög. Måndagar brukar vara sega - men det går att göra något åt det! Därför vill jag dela med mig av en del av mina rutiner och trix för att starta sin dag på bästa sätt!

- Bädda sängen och gärna det första du gör. Inte bara för att det är otroligt härligt att komma hem till en bäddad säng, utan också för att dagens startar produktivt. Det tar inte speciellt lång tid och gör att kvällen känns lyxigare.

- Drick varmt citronvatten. Jag har varit dålig på detta under 2018. Varmt citronvatten är mer än bra. Citroner är fyllda med vitaminer och mineraler som sätter igång både sinnet och kroppen, fettförbränningen och renar huden. Jag brukar koka mitt vatten på spisen för att få den perfekta temperaturen. Inte för varmt, men absolut varmare än ljummet!

- Planera din outfit. Testa testa testa kvällen innan för att spara både tid och tålamod på morgonen. Det blir oftast tio gånger bättre och mer genomtänkt än om man bara slänger på sig något en kvart innan bussen går.

- ÄT FRUKOST!!!! Det är ingen lögn att frukost är det viktigaste målet på dagen. Där fyller du på depåerna som tömts under natten och ger kroppen en stabil grund att stå på. Jag älskar att äta frukost länge på morgonen och är något jag prioriterar högt. Jag åker inte hemifrån förrän jag ätit min frukost. Ovan ser ni min frukost från nyligen när jag åt bananpannkakor toppat med jordgubbar. Åh, vilken lyx!

- Glöm inte huden. Vi är alla så vana vid att bara väcka kroppen. Vi stiger ur sängen, sträcker lite på kroppen och så är dagen igång. Glöm för gudsskull inte huden! Ta antingen en snabb dusch eller skölj ansiktet med kallt vatten. Jag använder mig av en rengöring från Mary Kay och toner + återfuktningskräm från samma märke.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer

isabelkensson
isabelkensson,
Men åh, vilka bra tips och förklaringar. Ska börja med citronvatten, och absolut bli bättre på att bädda sängen! Du har en bra poäng i det du säger!! <3
nouw.com/isabelkensson
Ellendelin
Ellendelin ,
Åh vad härligt! Vad glad jag blir! <3
nouw.com/ellendelin