Tankar om sömn och vad ska jag göra med mitt hår?

Jag har kommit in i en period där mina dagar mest består av sömn. Efter två veckor sjukdom är kroppen rätt slutkörd, skulle jag gissa på - så mina fem timmars tupplurar mitt på dagen och långa sovmornar kanske inte är så konstigt ändå.

Idag var en sådag dag där kroppen vaknade av sig själv efter tolv. Både jag och L tog en lång sovmorgon, ofrivilligt. Kvällen innan hade jag somnat till vid 16 och vaknade vid 21. Mina dagar är med andra ord inte speciellt fartfyllda med andra ord.

Men nog om sömn, jag överlever och skulle ändå säga att det faktiskt är väldigt skönt att känna att man kan sova ut ordentligt. Kroppen behöver sin vila, det är viktigt!

Efter lite morgon-gos, tog vi oss upp ur sängen och åt hamburgare till frukost. Det var gårdagens middag, men fanns kvar till lunch. Älskar den framförhållningen! Och var slår inte en god burgare?

Förutom en sen sovmorgon och god lunch har vi mest pillat här hemma. Eftersom vi flyttade hit för bara två månader sedan är det en del som inte fått sin plats och förvaring som saknats. Igår kom en sideboard på plats, så en del saker kunde komma undan. Nästa stora köp är en diskmaskin - oj vad vi saknar det!

Många funderingar idag har gått till vad fasiken jag ska göra med mitt hår på fredag. Hårfärgen är jag så nöjd med, även om jag vill ändå ljusa upp den något (och såklart fixa till utväxten). Den stora frågan är nu om en gardin-lugg hade gjort sig bra. Tanken skrämmer mig en aning, för några år sedan gick jag till en frisör som totalförstörde mitt hår och passande klippte en sned lugg.

Jag inspireras av Matilda Djerfs lugg i nuläget - en tjock, längre och med mycket volym. Det var min referens då också, men det blev liksom inte bra. Min nuvarande frisör är så otroligt duktig, att jag egentligen inte borde vara speciellt skraj. Vad tror ni?

#bestofnouw

Gillar