This weeks goals

- Fixa i ordning rummet! Det är inte jättestökigt, men det finns en del saker som behöver åtgärdas innan rummet är tipptopp. T ex ligger mina kläder precis överallt. Superenkelt att bara vika och lägga in i garderoben, men gör man det? Nej.

- Träna på gymmet minst fyra gånger! Snart drar jobbet igång - om två veckor för att vara mer exakt. Då kommer tiden till att besöka gymmet inte riktigt räcka till. Så i veckan ska jag kötta på som bara den och piska musklerna lite extra.

- Fortsätta med mitt sockerfria liv! Än så länge har det gått riktigt bra. Jag har stått emot kakor, tårtor, godis etc och tänker fortsätta med det. Socker är tomma kalorier (= bidrar inte med näring, vitaminer eller mineraler till kroppen) och behövs faktiskt inte. Dock brukar jag ta ett glas juice på morgonen om jag är riktigt, riktigt trött och mår illa för att få i mig lite socker. Det brukar faktiskt hjälpa att få bort illamåendet!

- Få till åtminstone två till tre inlägg varje dag! Jag vill satsa på bloggen och nu när det är sommarlov har jag alla möjligheter att göra det. Hela processen är otrolig - planera, fota, redigera och skriva. Ett sätt att bara lägga allting annat åt sidan.

- Spara pengar! Jag tror inte att någon människa förstår hur mycket pengar jag spenderat den här månaden. Den här veckan ska jag se till att inte köpa något onödigt alls. Inga fikor, inga kläder - inga onödiga inköp!

- Hitta en balans mellan familj och vänner! Det är lätt att man åker iväg och träffar kompisar för att sedan komma hem senare på kvällen. Jag vill spendera mycket tid med min familj och mycket tid med mina kompisar, så den här veckan ska jag verkligen försöka hitta en balans bc family is life.

Gillar

Kommentarer