THURSDAY UPDATE

Innehåller reklamlänkar

Häromdagen fick jag till sådan otrolig kalufs. Sprayade med torrschampo (klick) och rufsade med händerna i håret. Blev nästan förvånad själv - jag skulle bara rädda den feta hårbotten. Dessvärre blev det hästsvans på jobbet ändå, men förevigande av denna underbara frisyr blev det allt!

Idag vaknade jag av mig själv vid kvart i åtta, men somnade om och klev inte upp ur sängen förrän halv elva. Har blivit riktigt duktig på att sova otroligt länge, på både gott och ont. Det var en tuff dag på jobbet som förmodligen spelat in en del.

Till frukost blev det den traditionella gröten. Havregryn, proteinpulver, frysta bär och en rejäl klick jordnötssmör. Idag var bären slut dock och hela sötman försvann från den rosa drömmen. Men det funkar. Vad brukar ni ha i eran gröt? Och innan jag glömmer. Jag har smaken Raspberry & White Chocolate från Fitnessguru. Det är vad som gör gröten alldeles rosa.

Om en stund ska jag iväg och jobba. Stänger butiken idag, men är ledig resten av veckan. En långhelg ska bli så fruktansvärt skönt. Har mycket att uppdatera er om, men vi tar en dag i taget. Kram <3

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer