Tillbakablick 2017 | del 1

Mitt 2017 kickstartades med en pangfrukost hemma hos Felicia. Vi åt pannkakor, drack gott och snackade skit. Blir så glad när jag tänker på hur länge vi har hållit ihop och att vi fortfarande samlas allihopa, även om gångerna är få. Vänskap är så fint.

Februari kom med stormsteg, jag började jobba på Max och livet var allmänt lugnt. Kommer ihåg att det var den här månaden som avokado blev en storfavorit och avokadomackor till frukost blev ett faktum. Gjorde ett syntest och till min stora förvåning hade jag inte alls så bra syn som jag påstått mig ha genom alla år.

Min favoritbild från årets gång <3

Nu var det dags för födelsedagsfirandet och först ut var Felicia. Vi började med mingel hos henne och därefter åkte hela skaran till en restaurang i Vasastan. Där åt jag den godaste ceasarsalladen jag någonsin ätit. Mars rullade på och mot slutet av månaden fyllde Clara år, vilket jag inte kunde vara med och fira. Samma dag fyller farmor år och för att hon fyllde jämt åkte vi upp till Smögen och hängde en helhelg ute i skärgården. En otroligt välbehövlig helg. Nu fick jag även min glasögon!

I april tränade jag med än någonsin. Jag minns att ben var min favoritgrupp att träna och överkroppen fick aldrig känna på hur vikterna kändes, lite annorlunda från hur det är idag. Jag var nog med kosten och åt allt från mörkt bröd med groddar och gröt med proteinfluff. Hängde mycket med min kompanjon Clara och vi fotade en del tillsammans. Vande mig fortfarande vid att vara permanent glasögonbärare och njöt av livet.

Majmånad var intensiv. Jag träna precis lika mycket som i april, men nu var även skolan fartfylld. Alla uppgifter som behövde vara inne innan sommaren skulle göras och alla 98:or som skulle ta studenten hade sin bal. Jag fick hedersuppdraget att fota för kåren och är riktigt nöjd med bilderna. Ovanför ser ni mina två absoluta favoriter. Senare var det dansuppvisning med alla dansklasser på skolan.

Sommarlov fick vi ganska sent och jag jobbade en del när lovet väl började. Levde på bananpannkakor, hallon och jordnötter, bytte ut det vanliga kaffet mot iskaffe och drack isvatten med citron i mellan kaffekopparna. Tog vara på ledigheten och låg ute på altanen när solen lös. Äntligen sommar?

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar