Torsdag i all ära

Idag får jag lov!!!!! Ett tag med bara ledighet, förutom när jag ska jobba, och en kravlös period kommer i helt rätt tid. Känner mig fruktansvärt skoltrött och det skonar ingen. Nu ska jag vila upp mig ordentligt och samla nya krafter inför den absolut sista terminen på gymnasiet. Galet!!

Bilden är från igår. Åkte en sväng till stan mellan skolan och julkonserten som alla fina musikare höll i på kvällen. Man bli så stolt och lycklig av hur talangfulla precis alla är. Det är den största anledningen till varför estet är en sådan underbar linje.

Julavslutningen gick suveränt. Uppträdde med musikalgruppen och det fick bättre än förväntat. Enligt lärarna var det många som hyllade oss, vilket är extremt roligt! Det kan många gånger kännas väldigt tråkigt att uppträda inför skolan, alla förstår liksom inte estniska uttryck, men idag kändes det riktigt bra.

Mot kvällen mötte jag upp min finaste Felicia och åt middag. Hennes artonårspresent till mig. Min finaste Felicia. Vi har varit vänner sedan mellanstadiet och håller fortfarande varandra lika varmt om hjärtat. Den tjejen är oslagbar!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Härlig blogg 😊
nouw.com/nettan