"Träna hårt, men inte för att jag måste"

Jaha, då var det ett nytt år. I år ska för mig vara utvecklingens år - utvecklas och förbättras, både som människa men också i det jag brinner extra mycket för.

1. Sluta överanalysera allting.
Jag ska helt enkelt bli bättre på att inte få för mig saker som inte i sanna. Är väldigt duktig på att hitta på min egen historia i huvudet och sedan tro på det = att jag blir ledsen istället. Slut på det!

2. Träna hårt, men inte för att jag måste.
Det säger i princip säg självt. Jag vill träna mycket och hårt, för det vet jag att jag mår så extremt bra av, men träningen ska aldrig bli ett måste. Känner jag för en heldag i sängen, då är det en heldag i sängen som gäller. Här ingår också all utveckling jag vill göra inom dansen. Att kämpa dit jag vill nå.

3. Läsa mer och mycket.
Jag ser läsning som inspiration. Det ger mig olika perspektiv på hur man kan skriva texter, hur man kan formulera sig. Sen blir man lugn och beroende på vilken bok det är få man uppleva olika känslor. Läsning ger så himla mycket.

4. Bli ett ännu bättre jag.
Inte som att "i år ska jag bli smalare" utan mer som att jag ska förstärka alla bra sidor jag har och förminska de dåliga. Det här målet handlar mycket om att i att skita i vad andra säger, skita i all hets och bara gå min egen väg.

5. Skratta, le och vara mitt bästa jag.
Jag ska fortsätta vara mig själv och den person jag är idag.

6. Strukturera i vardagen.
Listor, almanackor och planering. Jag ska verkligen ha koll på 2017. Det kommer underlätta vardagen med så många procent.

  • 7. Sluta äta kött.
  • Tycker inte alls att kött är lika gott längre, och efter ha sett alla videorna som cirkulerar runt på facebook lockar inte kött längre. Därför har jag valt att testa på att inte äta kött alls. Ägg kommer jag dock inte kunna sluta äta och vissa mejeriprodukter (dock äter jag inte mejeri mycket alls med tanke på min allergi) och fisk kommer jag inte sluta äta helt. Tror detta kan bli en bra början.

Gillar