Två hudvårdsfavoriter + min perioral dermatit

Innehåller reklamlänkar

För ett tag sedan tipsade jag om två av mina absoluta favoritprodukter inom kategorin hudvård på min Instagram-story. Ni som inte följer mig än kan enkelt klicka här! Ni vet ju vid det här laget att jag är en riktig junkie inom ämnet, något jag vill införa ordentligt här på bloggen.

Det här är ren fukt på flaska. Som ett tjockare vatten. Börjar med att hälla ut lite i handen, sprider ut produkten i handen och klappar in över hela ansiktet. Innehållets mål är att förbereda huden för serum. Den aktiverar och stärker hudens fundament för att lyfta fram den ungdomliga och vackra glöden.

Klicka här för att komma till produkten.

Min absoluta favorit ögonkräm - någonsin. Den krämiga konsistensen påminner om honung och krämen lägger sig skönt under ögonen och håller hyn återfuktad. Går att förvara i kylen för att addera en kylande effekt på t ex morgonen. Den hjälpte även till med min..

Klicka här för att komma till produkten.

..perioral dermatit! Under flera månader gick jag runt med klåda, smärta och svullnad runt ena ögat. Förstod inte riktigt varför och i början bara antog jag att min pälsdjurallergi blivit värre. Månaderna gick, utslagen blev sämre och tillslut sökte jag vård. Första sköterskan hämtade en läkare direkt och utan att ställa en diagnos alldeles för snabbt bad han mig sluta med diverse krämer runt ögonen.

I samma veva hade jag precis köpt min älskade ögonkräm och tänkte "vad gör det om jag bara testar?". En kort period senare vad utslagen borta. Jag tvekar inte en minut på att läkaren hade fel, men att så snabbt kunna bota något som gett mig obehag under en så lång tid vad guld värt.

På bilden hade det precis växlat över till något okej stadie. Idag får jag endast problem ibland. Precis vid kanten av yttre delen av ögat, mot tinningen. (har det något speciellt namn?????). Då smörjer jag in extra noga där och så är det borta på några dagar.

Gillar

Kommentarer