Vad är framtiden egentligen?

Ordet framtid väcker många känslor. När jag hör framtid blir jag full av extas och lycka, men jag blir också fylld av spänning och rädsla. Vad är framtiden egentligen? Hur ser det ut?

Jag har en plan för min framtid. Jag vet att jag vill resa mycket, bo i ett fint hus och gärna utomlands. Vill jobba hårt inom något som ligger mig kärt om hjärtat. Det vill säga inom dans, musikal eller träning. Jag vill jobba hårt med bloggen och nå ut till så många som det bara går. Små planer som kommer göra livet så mycket roligare. 

Men ändå kommer tankar som gnager inom mig. Vad händer om det inte alls blir som jag tänkt mig? Hur ska jag reagera då? Hur ska jag tänka? Hur ska jag göra? För vad gör man egentligen när något man planerar går i kras. Startar man om och provar igen eller ger man upp och testar något nytt? Så mycket frågor och så lite svar. 

En sak jag är stensäker på är i alla fall att om man verkligen tror på sina drömmar blir dom sanna. Om man hela tiden tänker på att man kommer klara något så kommer ens önskan gå i uppfyllelse. Vill man så kan man. 

Gillar

Kommentarer