Vad gör man åt ångest egentligen?

Godmorgon! Jag är tröttare än någonsin. Mina påsar under ögonen ska vi inte prata bort. Det är ett faktum att kroppen är trött. För mig är det så viktigt att vara transparent med er - och jag skulle ljuga om jag säger att jag mår helt bra just nu. Ångesten är tillbaka. En ganska intensiv sådan.

Livet i sig är otroligt bra, så det är inte det. Bor tillsammans med min fantastiska kärlek, har en familj som bryr sig så otroligt mycket och vänner som hälsar på titt som tätt. Är omringad med människor som bara ger mig kärlek. Just nu är det bara någonting som stör. Likt en parasit. Något man bara känner i kroppen, men inte riktigt kan lokalisera vart.

Häromdagen hade jag så mycket ångest att jag kräktes. Antingen det eller en matförgiftning. Eller en kombination av båda två. Vad gör man åt ångest egentligen?

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Styrke kramar till dig. Ja du, det är en bra fråga. För mig fungerar det alltid att umgås med nära och kära samt mina djur. Men precis som du skriver. Vad hjälper egentligen?
kram!
nouw.com/missjohansson
Toril
Toril,
Känner igen mig så mycket, du är långt ifrån ensam ❤️
nouw.com/toril
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vännen! För att man mår som man gör betyder verkligen inte att man är otacksam för det fina man har runtomkring sig, eller att man "måste" må bra för det fina man har! Skickar en massvis med styrkekramar till dig vännen ❤️
nouw.com/emmaengstrom
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh du är långt ifrån ensam! När ångesten väl kickar in är de verkligen inte kul!
nouw.com/tildablanksvard
Amandaya
Amandaya,
Förstår dig🙏🏽❣️ Verkligen svårt och veta, men något jag brukar göra är att skriva! Bara skriva ut allt som finns i sin hjärna, ex. en tankekarta med allt som finns i hjärnan. Skriva ut eventuell oro, funderingar, problem. Kanske att man hittar vad som triggar ångesten, men det är ingen fara om man inte gör det❤️ Acceptera och säga till sig själv "okej nu har jag ångest och det är okej"❤️ Som sagt förstår dig till 100%, har också kräkts av ångest så hemskt💔 Hoppas av något av det här kan hjälpa, styrkekramar❤️🙏🏽
nouw.com/amandaya
Britta,
https://mailchi.mp/dcfe406ad194/calmin5days Testa detta 😊
erlokalvard.se/