Vad händer?

Vad är det som händer? Gått runt hela dagen men huvudvärk från helvetet och som pricken över i:et har mitt ena öga bestämt sig för att bli irriterat, göra ont och klia. Och för att göra det hela lite bättre har Aftonbladet spytt ut artiklar om IS och om hur hotat Sverige är, och självklart valt att totalt skita i att informera om vad som händer i resten av världen. Sverige är ju så otroligt mycket viktigare.. Det är så otroligt läskigt att gå i stan nu, vill bara ligga i min säng och hoppas på att allt är över när jag vaknar. Vår värld skrämmer mig. Är det så himla svårt att acceptera att alla tror olika och att alla tycker olika? Jag blir så arg och så ledsen, men främst rädd. Tänk om det här faktiskt är slutet? Inte för att jag egentligen tror det på riktigt, men om man fick krydda på det hela en aning. Det är så mycket tankar som snurrar omkring i huvudet nu.

Min dag har i princip bara bestått av att antingen diskutera världssituationen med mina kompisar eller vara rädd. Det media skriver skrämmer mig och så många fler även fast jag är starkt medveten om att de försöker skrämma upp en lite. Terror handlar ju om att sprida skräck. Aftonbladet tjänar pengar på att skrämma upp oss samtidigt som de faktiskt, omedvetet eller medvetet, hjälper till att sprida terrorn. Just nu är det svårt att känna sig trygg är man går ute på gatorna. Överallt kryllar det med poliser och säkerhets vakter och visst känns det på något vis lite säkrare, men vad kan dem göra om något faktiskt händer egentligen?

Även fast man blir uppmanad om att inte vara rädd så är det svårt när hela situationen inte är under kontroll. Antingen kommer något hända eller så händer ingenting, men det är läskigt att inte veta hur framtiden ser ut i osäkra situationer som dessa..

Gillar

Kommentarer