Vårdcentralen & en tillökning i träningsgarderoben

Jag startade min morgon på vårdcentralen. Min hals kliar vansinnigt mycket och imorse vaknade jag med feber och kände mig orkeslös. Fick ta en massa prover och fick sedan svaret "du kanske är pollenallergiker". Gick därifrån ännu mer förvirrad än när jag kom dit och ska nu äta antihistamin i hopp om att det går över. Ni kanske ser att jag är lite sliten på bilden.

Över till något roligare - hur snygg är min nya träningstopp? Den är från Betterbodies och jag är kär. Färgen är otroligt smickrande och toppen passar perfekt till styrketräningspass eller under en t-shirt när man ska dansa.

Jag var lite osäker på storleken. Toppen rullar upp sig när jag sträcker på mig vilket visar mina "love handles" och till en början kändes det obekvämt, tills jag insåg hur töntigt det är att tänka så. Det är bara hjärnspökerna som retas. Så jag bestämde mig för att behålla den här storleken och i så fall kämpa mot att den inte ska glida upp. Jag har inget problem med min kropp what so ever, men ibland faller man tillbaka i gamla mönster, dvs hjärnspöken som gärna tittar fram och säger hej. Då är det bara att berämma sin egen kropp och be om pepp från sina kompisar om det inte räcker.

Kolla in , den är !

Just nu går ju jag på mitt träningsschema och äter striktare mat för att nå mina mål inom träning. Lite roligt att jag just nu sitter och har ätit upp ett halvt paket choklad. Ibland får man! Nu ska jag dricka en kopp kaffe och kolla klart på en serie jag somnade till igår. Handlar om mordgåtor - superintressant!

Gillar

Kommentarer