Vecka 14 (?)

Ny vecka nya tag och jag är fortfarande lika förvirrad över veckans nummer. Brukar vanligtvis inte dela med mig utav mina veckor, men det är en inläggstyp som jag gillar. Det är faktiskt väldigt intressant att läsa om. Som person är jag väldigt spontan vilket gör att mina planer är oklara i början av veckan. Denna veckan är lugn jämfört med andra, så himla skönt!

Måndag: Vaknade upp hemma hos Klara, gjorde frukost och sedan sprang vi till bussen. Med en poddcast i öronen försöker jag ladda upp inför skoldagen. Vid elva ska vi stå på scen inför två gymnasier, vårt eget och Angeredsgymnasiet. Ikväll ska jag iväg med jobbet och sedan blir det läggdags.

Tisdag: Skola hela dagen. Börjar åtta och slutar vid två, då ska jag förhoppningsvis möta upp Clara för en recap och fota för ett skolprojekt samt bloggen. Hinner jag blir det träning och då kondition, annars blir det en enkel promenad på kvällen.

Onsdag: Skola fram till halv fyra, utvecklingssamtal och hem för att plugga. Tycker verkligen inte om utvecklingssamtal och förstår inte varför det är obligatoriskt. Någon som vet varför?

Torsdag: Här börjar veckan bli spontan. Inga speciella planer. Torsdagar är en lång dag i skolan och därefter tar jag bussen direkt till jobbet för ett pass fram till 23. Snabbt hem, duscha, äta och sedan läggdags.

Fredag: Lång skoldag på fredagar och därefter träning. Ska försöka fota lite outfitbilder beroende på väder och på kvällen blir det tacomys med familjen. En fredag i sitt esse.

Lördag: Löpning löpning och ännu mera löpning. Möjligtvis får jag in lite plugg och rummet ska storstädas för det var ett tag sedan. Lyssna på poddcast är obligatoriskt och på kvällen går talang på tv. Lyckliga jag!

Söndag: Fortsätter på det lugna spåret med träning och en spa-dag så min kropp får en chans att varva ner och ladda upp inför kommande skolvecka. Söndagar skulle jag säga är min favoritdag!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar