Vecka 16

Måndag: Röd dag = fri från skola! Kommer ägna hela för- och eftermiddagen på jobbet. Ypperligt härligt med extra betalt och fina kollegor som förgyller dagen. Vill försöka få in lite träning innan eller efter, men risken är stor att jag ligger i sängen resterande delen av dagen.

Tisdag: Skolan drar igång och dagen börjar klockan åtta i danssalen. Det är en underdrift när jag säger att jag saknar det. Vill inget hellre än att dansa just nu! När skoldagen är slut är det raka vägen till jobbet för sista arbetspasset för den här gången!

Onsdag: Skola 9.15-15.30 i vanlig ordning. Hinner åka hem en snabbis innan jag möter upp bästis för att gå på en föreläsning vår fina Josefin och hennes klasskompisar fixat. Föreläsningen är ihop med organisationen Love and Hope ska handla om sexhandeln bland barn i Asien om jag förstått rätt. Helt klart rätt plats att vara på om man vill göra skillnad och/eller lära sig mer. Här kan ni läsa mer om eventet, vad, när och hur!

Torsdag: Börjar min dag på gymmet med intervallträning och armar. Älskar att starta dagen med att röra på mig. Det blir en helt annan energi hela dagen! Efter skolan blir det ytterligare löpning med Linnéa. Och avslutningsvis blir det plugg och poddlyssnande innan dagen närmar sig slutet.

Fredag: Min skoldag börjar idag 8.10 och slutar vid 16. Veckans längsta skoldag! Inte det roligaste på en fredag, men det funkar! Blir förmodligen en tripp till färgaffären för att köpa färg till mitt "nya" rum. Lovar att visa er resultatet när allt är klart!

Lördag/söndag: Ganska fria planer denna helgen. Är ledig från jobbet har all tid i världen, känns det som i alla fall. Ska måla klart rummet och mysa med familjen. Plugga om det behövs. Som sagt - helgen är relativt fri!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

albiens
albiens,
Vad fin du är! Hoppas att du får en toppenvecka!
nouw.com/albiens
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack vad glad jag blir, detsamma!!
nouw.com/ellendelin