Vecka 18s planer

Veckorna bara slungas förbi. Visst går det fort? Om 46 dagar tar jag (ville skriva studenten, men det får vänta ett år haha) ledigt för att ladda upp inför mitt sista obligatoriska skolår. Mitt sista skolår. Gymnasiet har gått så himla fort. Snart är man där ute i vuxenlivet och vandrar omkring med ansvar och frihet. Men så snabbt fram ska vi inte gå, låt oss ta en vecka i taget.

Måndag
Alarmet väckte mig vid nio och en liten stund efter det satt jag vid köksbordet med min fina familj och åt frukost. Om inte att för lång stund ska jag iväg till jobbet och jobba en stund. Sedan promenerar jag hem till grillat och ytterligare familjemys. Ett härligt avslut på långledigheten!

Tisdag
Startar dagen med dansrep inför föreställningen nästa veckan (!?) och sedan är fullt ös inför slaget. Dela ut tröjor, sälja biljetter, göra folk i ordning och sedan bär det av mot ännu en vinst i Slaget mot innerstaden. Efter det har jag inte satt några planer faktiskt. Det blir förmodligen städning av lokalen och lite annat sådant som måste göras.

Onsdag
Antingen startar jag dagen på gymmet eller så startas dagen i skolan, beror lite på hur kroppen känner sig på morgonen. Och hur det blir på morgonen påverkar eftermiddagen. Oavsett blir det träning och mot tidig kväll plugg. Om jag inte missminner mig har vi även en inställd sista lektion, så en onsdag som denna är egentligen ganska oklar.

Torsdag
Med en lång sovmorgon kommer ett tidigt träningspass. Därefter väntar skola till fyra. En lång skoldag, med få lektioner. Har inte riktigt bestämt mig, men tror att det antingen blir ett arm eller arm och ryggpass. Det återstår att se. Mot kvällen blir det plugg!

Fredag
Startar dagen med nationella prov i engelska och avslutar den med en sen naturkunskapslektion. Känner redan nu hur trött huvudet kommer vara och därför har jag redan nu bestämt mig för att gå ut på en löptur när jag kommer hem på eftermiddagen. Därefter blir fredagen lugn och sansad.

Lördag
Startar dagen på gymmet för att köra igenom ben. rumpa och mage. Älskar att träna på morgonen. Det fyller kroppen med massa bra energi. Mot kvällen sedan åker jag till Klara för att fira hennes artonårsdag i efterskott. Ska bli supermysigt!

Söndag
Vilodag från allt. Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför en ny vecka fylld med träning och föreställningar.

Gillar

Kommentarer