VECKANS LISTA

Veckans mående: Jag har mått sådär den här veckan i och med min magkatarr som inte riktigt velat ge med sig. Det är inte speciellt roligt att gå runt med smärtor och definitivt inte att ständigt må illa. Fått hålla igen på så många planer, vilket är extremt tråkigt. Men nu har pappa köpt en medicin som förhoppningsvis kommer få mig på bättringsvägen. Underbart!

Veckans måste: Städa rummet och plugga. Har visserligen varit ganska duktig på att plugga, men hade behövt lägga ner liiiiiite mera tid. Rummet ska vi inte ens prata om. Kanske dags att ta tag i saker nu?

Veckans kärlek: Min nya kappa som är på väg hem till mig, min nya halsduk som är sådär mysigt mjuk och mina nya glasögon som också kommer nästa vecka. Materiella saker, men jag tycker det här med familj och kompisar är så givet. Självklart har dom min ständiga kärlek.

Veckans sämsta: Att jag är sjuk!!!!!

Veckans bästa: Musikallektionerna i skolan är underbara, speciellt när vi i fredags jobbade med koreografi till Cell block tango. Annars är det att jag fått umgås med mina vänner, att vi ska boka en resa till Stockholm på min födelsedag och att jag äntligen fått ordning på min ekonomi.

Veckans längtan: Den underliggande längtan efter helg och ledighet ligger alltid och bubblar. Utöver den längtan har jag verkligen velat åka till gymmet och svettas samt stå i en danssal och känna hur kroppen jobbar. Även fast jag har dansat (balettlektionen i torsdags got me going "aj mina vader") och kämpat på har ju magen sagt ifrån efteråt på ett eller annat sätt.

Veckans tips: Lyssna på din kropp och ta hand om den på alla sätt och vis. Det är det bästa tipsen man någonsin kan få.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Hoppas du mår bättre snart 💕
nouw.com/emmamehrali
Ellendelin
Ellendelin ,