Veckans planer

Wow vänner. Ännu en vecka har passerat och jag har 2,5 vecka på mig att göra klart alla uppgifter, fixa det sista inför studentdagen och bara njuta av den sista skoltiden. Det är knappt att det går att ta in.

Den här veckan är ganska lugn innehållsmässigt. Idag kommer jag bara ligga i solen och försöka få lite färg på kroppen. Jag ska även skriva klart en slutuppgift i Konstarterna och samhället samt fortsätta lite smått med en slutuppgift i idrott. Nu ikväll ska jag med mamma på en jobbgrej.

Tisdagen fortsätter i ungefär samma stuk. Göteborg visar sin bästa sida även denna vecka och jag vill samla på mig en massa färg. Jag ska även försöka få klart min koreografi inför nästa veckas redovisning. Det kommer bli kul!

Onsdagen kommer spenderas hemma på förmiddagen i solen och eftermiddagen på skolan för att samordna med koreografierna. Behöver öva i en ordentlig sal. Det blir även rugbyträning och väl hemma mys i solen

På torsdag är det B A L! Förra veckan stod det regn på prognosen, men nu har äntligen ändrats till sol och 20 grader. Förmiddagen ska därför spenderas i solen och på tidig eftermiddag blir det pill med allting inför kvällen.

På fredagen kommer blir det antagligen solglasögonen på och mycket vatten. Skämt åsido. Jag kommer dock ta det lugnt och förmodligen plugga. Spendera kvällen med familjen och berätta om hela kvällens smaskiga detaljer.

Lördag och söndag är just nu ganska planlösa. Mycket tid kommer gå åt till koreografering och plugg. Förhoppningsvis tar jag en fika med en kär vän och spenderar tiden med familjen.

Gillar

Kommentarer