VECKANS SCHEMA

Ny vecka, nya tag - eller vad säger vi? När jag klev utanför dörren imorse var luften sådär härligt krispig och det låg någon slags värme i luften. Hur härligt är inte det? Hösten kanske visar sin lite finare sida och tar en paus från allt regnande. Hoppas det!

Måndag: Mina måndagar startar alltid med gympa 8.10 på morgonen. Inte det optimala för en trött tonåring skulle jag säga, men det är bara att ta sig i kragen! Efter skolan ska jag svänga förbi gymmet innan bussen går hem mot plugg.

Tisdag: Vanlig skoldag och efter skolan har jag bokat danssalen för att koreografera. Brukar vara ganska trött på tisdagar, så efter skolan åker jag raka vägen hem för att klunka kaffe innan plugget sätter igång.


Onsdag: En lång och vanlig skoldag här med. Tråkigt att skriva, men det är så dagarna ser ut. Börjar med engelska och avslutar dagen med musikal, vilket ger en härlig kontrast av båda världarna. Livet som estet är ganska härligt faktiskt.

Torsdag: Behöver jag ens nämna vad som kommer hända idag? Tror nästan inte det. Startar dock dagen med gym för att sedan ha balett i nästan två timmar. Kan hända att jag väljer att sova istället, men det känns okej det med.

Fredag: Vanlig skoldag som slutar sent, tyvärr. Därefter drar jag direkt till jobbet för ett fyratimmarpass och lär gå och lägga mig när pappa (förhoppningsvis) hämtar mig när klockan slagit 22. En ganska tråkig och händelselös fredag med andra ord.

Lördag-söndag:
Här händer det grejer! På lördagen vankas både fest och sleepover. En födelsedagsfest på bästis födelsedag, därför sover jag hos henne för dagen efter fira med en liten överraskning. Så söndagen ägnas åt överraskning och firande av bästis. Antar att eftermiddagen ägnade åt plugg, det lär behövas.

Gillar

Kommentarer