wednesday moodboard + funderingar

improviserad dans, myskvällar, New York, kaffe, en värmande sol utomlands & härliga hemma outfits

Bloggen har ekat tom ett par dagar och det är helt enkelt för att livet kom emellan. Ingenting tragiskt som hänt, utan tvärtom, mycket roligt. Ibland är det skönt att bara koppla bort alla medier och ta livet som det kommer. tips tips tips.. Vad har jag gjort för något då? Igår hängde jag med Agnes ut till Öckerö och sov där och i måndags fikade jag med ett par klasskamrater som ligger extra varmt om hjärtat. Imorgon ska klassen jobba med servering på det vi i skolan kallar för Hulekvällar, så det blir en lång dag i skolan med start klocka åtta och på fredag är det prov i Samhäll. Veckan är FULLBOKAD.

Veckans funderingar:

- Min garderob måste uppdateras ASAP!!!!

- Tror jag vet precis vad jag vill göra med min framtid och hur jag ska ta mig dit, det känns faktiskt väldigt bra.

- Under en längre period har tankarna kring hår cirkulerat i huvudet. Vill väldigt gärna färga det lite ljusare. Lite solblekt blont ni vet. Inte för långt ifrån mig egen hårfärg, men ändå snäppet ljusare. Och gärna en kallare färg!

- Vill införskaffa mig ett 35mm ifrån Sigma, men just nu säger plånboken stopp. Vill även köpa en stor lång päls (fejk) i någon brunspräcklig färg som är både varm och mysig.

Gillar

Kommentarer